Vi er alle ramt af COVID-19 og må tænke anderledes, end vi plejer for at kunne styre udviklingen af denne virus. Det medfører, at vi får besøg af færre gæster, og dem som kommer har mindre tid til at opleve vores franske køkken, danske hygge krydret med social ansvarlig- og bæredygtighed. Vi ved, der er mange virksomheder, der gerne vil takke deres ansatte, for det de har præsteret i løbet af året. Vi ved også, at venner og familie ikke kan mødes i samme omfang som tidligere. Derfor har vi gjort det muligt at få vores mad sendt til dem, du måtte ønske, så de kan få det franske køkken i emballage i bæredygtig udgave – vores hygge skal dog opleves på adressen.

Vi er klar til at kunne sende en menu hjem til dine ansatte eller til dem, du ønsker at glæde, som en alternativ løsning til julefrokosten 2020, eller en hvilken som helst anden anledning. I kan naturligvis også sende gavekort til dem med den tekst, I ønsker, direkte fra vores hjemmeside i dag.

Vi kan lave en løsning, som er tilberedt og bare skal opvarmes, eller vi kan sende en kasse med alle råvarerne og opskrifter til dette. Indtil vi har vores e-shop i luften, kan den bestilles ved at kontakte os pr. mail. post@no76.dk eller tlf. 70277676/30212241.

Der kan følge afstemte vine eller safte med, ud fra det I ønsker og budget.

I kan få vedlagt en hilsen til hver medarbejder.