Brasserie & Restaurant NO76

Jul 2021

Julen 2021

Vores køkken har sammensat en fantastisk dansk-fransk inspireret julemenu. Denne serveres i perioden 16/11 – 18/12 alle dage fra tirsdag – lørdag.

 

Forret: Kyllingeleverparfait -ristet rugbrødschips – kompot

Mellemret: Mont d’Or – gratineret i ovn med hvidvin – landskinke – sprøde salater

Hovedret: Confiteret andelår – hvide kartofler vendt i andefedt – kålsalat med tyttebær, appelsin, saltede mandler – andesauce

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce

 

4 retter 495,-

3 retter 395,-
(mellemret udelades)

 

” En julet aften med det hele”

Bobler og snacks
4 retters julemenu
4 glas vin
Kaffe og sødt

1095,-

 

Vinmenu 3 glas: 299,-

Vinmenu 4 glas: 399,-

Book et bord

Ønsker du at booke bord i restauranten? Så klik nedenfor og følg vejledningen.

Se mere
Køb et gavekort

Ønsker du at overraske én du har kær med en gourmetoplevelse? Så klik nedenfor og køb et gavekort.

Se mere
Vores leverandører

Vi har et tæt forhold til vores leverandører, hvilket giver dig tryghed for, at kvaliteten er i orden hver gang. Du kan se vores liste over leverandører her:

Se mere
Gå tilbage til hjemmesiden